Diensten

  1. Mountains and movies  
  2. Voetbalschool
  3. Floreren op je werk
  4. Florerende kinderen
  5. Floreren in de sport

                                                          

RRené biedt een aantal verschillende diensten aan, zodat iedereen op zijn eigen wijze kan floreren.

Mountains and Movies is een inspirerende reis in de Zwitserse Alpen. Met een combinatie van bergwandelingen, prikkelende opdrachten en video coaching krijg je letterlijk en figuurlijke nieuw perspectief. Deze manier van floreren is uitermate geschikt voor iedereen die op een actieve manier en in de buitenlucht tot zichzelf wil komen. Ook voor bedrijven is dit een mooie kans om op een totaal nieuwe manier met elkaar in contact te komen.

Wil je meer floreren op je werk, maar blijf je liever wat dichter bij huis dan is de 5-delige workshopcyclus uit de Positieve Psychologie een goede optie. Deze cyclus is ook te boeken als individueel traject.

De jeugd heeft de toekomst en daarmee vindt RRené het ook van groot belang dat deze groep kan floreren. Dat kan op allerlei manieren. De oudere jeugd (vanaf 15 jaar) kan mee op krachtenexpeditie om zo vanuit allerlei leuke spelvormen de eigen krachten te ontdekken.Ben je helemaal gek van voetbal dan is RRené voetbalschool dé manier voor jou om te floreren. Waar andere voetbalscholen zich vooral richten op het verbeteren van de voetbaltechniek ontwikkelt RRené voetbalschool ook je sociale en emotionele vaardigheden.

Als sportpsycholoog is RRené gespecialiseerd in het laten floreren van sporters en sportteams. Sport je op professioneel niveau of ben je gewoon heel fanatiek en wil je echt alles uit je mogelijkheden halen? Dan is het programma Floreren in de sport iets voor jou. Voor coaches die effectiever willen leren coachen biedt RRené een individueel coachingstraject om te leren hoe je je eigen sporters of team laat floreren.

Copyright 2016 RRené - Zwijsenstraat 2, 5062 CW Oisterwijk - +31(0)630392755 - info@rrene.nl - www.rrene.nl

Top