Floreren op je werk!

Floreren is prachtig, maar helaas voor maar een kleine groep Nederlanders de realiteit. Ongeveer 17% van Nederland floreert. Aan de andere kant heeft 1 op de 7 werknemers burn-out klachten. Zelfs  1 op de 3 werknemers in Nederland tussen de 25-65 voelt zich leeg na een werkdag. We werken om geld te verdienen, maar er is meer dan winstmaximalisatie. Sterker nog bedrijven met florerende medewerkers zijn effectiever en productiever.

Onderzoek heeft aangetoond dat er 5 pijlers zijn die het persoonlijke niveau van floreren bepalen. Aan de hand van deze 5 pijlers helpt RRené mensen en organisaties floreren. Dit kan in de vorm van workshops voor groepen en in individuele trajecten.

Workshops

Wil je meer plezier uit je werk halen? Meer vanuit je kwaliteiten werken dan aan ontwikkelpunten? Zoek je meer betekenis in je werk? Wil je elkaar meer versterken binnen je team  van collega’s?  Dan zijn dit de juiste workshops voor jou en je team!

RRené biedt een cyclus van 5 workshops aan waarin stap voor stap alle pijlers van geluk voorbij komen. Elke workshop duurt 2,5 uur en de tijdsperiode tussen de verschillende workshops kan in overleg bepaald worden. Tussen de  workshops in krijg je thuisopdrachten mee om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Workshop 1: Bevlogenheid, werken vanuit je krachten

Bevlogen mensen stralen energie uit en werken vanuit hun krachten. In deze workshop leer je wat het betekent om bevlogen te zijn, waarom het zo waardevol is om vanuit krachten te werken, ontdek je je eigen krachten, de krachten van je collega’s en leer je elkaars krachten te ondersteunen en versterken.

Workshop 2: Positieve emoties, verankering van mooie momenten

Deze workshop gaat over het effect van positieve emoties, het herkennen en verankeren van deze emoties in je eigen leven. Ten slotte bespreken we hoe je anderen kunt besmetten met je positiviteit.

Workshop 3: Relaties, aangaan en verdiepen van positieve relaties

Mensen hebben een natuurlijke basisbehoefte om verbonden te zijn met anderen. Deze workshop gaat over de waarde van positieve relaties. Je brengt je persoonlijke netwerk in kaart , leert over het opbouwen van positieve relaties en hoe deze in stand te houden. Tot slot leer je belangrijke relaties te verdiepen.

Workshop 4: Zingeving, betekenis geven aan je werk

Zingeving is de pijler die het meest onderbelicht is in onze Westerse samenleving. In deze workshop ga je op zoek welke dingen jouw leven betekenis geven. Wat heeft je gevormd in je leven en hoe stel je doelen die je inspireren en je energie geven wanneer je ze behaalt?

Workshop 5: Prestaties, het ritualiseren van floreren

Veel veranderingstrajecten stranden in goede bedoelingen. Nieuw gedrag kost moeite en daarom ga je deze workshop de inzichten en ervaringen die je in de eerdere workshops hebt opgedaan verankeren in routines. Dit doe je zowel op persoonlijk vlak als met je collega’s op teamniveau.

Workshops zijn ook onafhankelijk van elkaar te boeken. Echter er wordt aangeraden om de totale cyclus van workshops te doorlopen voor het maximale effect. Het is ook mogelijk om 2 workshops in een dagdeel te doen of een totale dag te doorlopen om te floreren waarin het totaal aan workshops verwerkt zit.

Nieuwsgierig wat RRené voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan hier contact op!

Individueel coachingstraject

Wil je liever een persoonlijk traject? De cyclus die bij de workshops doorlopen wordt, is ook als individueel traject te volgen. In dat geval duurt een sessie anderhalf uur. De gehele cyclus zal tussen de 8-10 sessies zijn. Het is ook mogelijk op 1 of meerdere pijlers in te zoomen, maar ook hier wordt voor het maximale effect de gehele cyclus aangeraden.

Is je interesse gewekt? Neem dan hier contact op en kijk wat RRené voor jou kan betekenen.

Copyright 2016 RRené - Zwijsenstraat 2, 5062 CW Oisterwijk - +31(0)630392755 - info@rrene.nl - www.rrene.nl

Top