Mountains and movies

Tijd. Rust. Verdieping. Beweging. Aandacht. Natuur. Film.

Persoonlijk vraagstuk

Mountains & Movies is een ontdekkingsreis in de bergen om met loopbaan- en levensvragen aan de slag te gaan. Om iets nieuws te creëren. Een stap voor te bereiden. Een keuze te maken. Of een periode af te ronden. Overdag maken we veelzijdige wandeltochten: je bent dus heerlijk in beweging en hebt ruim de tijd voor zowel stilte en reflectie als voor het delen van verhalen met elkaar.’s Avonds zorgen filmfragmenten ervoor dat je innerlijk nog meer op reis gaat.

Kleine groep, fijne plek

Onze locaties in Waltensburg (Zwitserland) en Hombourg (België) zijn rustig en gastvrij. Je krijgt een fijne eigen kamer en goede verzorging.
We werken met een groep van maximaal 8 mensen. We streven naar diversiteit, zowel qua achtergrond / beroep als qua leeftijd. Zo kunnen we niet alleen van de natuur en de beelden, maar ook maximaal van elkaars verhalen leren.

Zorgvuldige begeleiding

Caroline Wiedenhof en sportpsycholoog René Berden begeleiden de reis. René heeft een ruime ervaring met het begeleiden van groepen op wandelingen in de bergen.

Gemiddelde waardering van deelnemers: 9,3

Mountains & Movies 2018, Zwitserland

14 – 20 oktober 2018

Uitvalsbasis voor deze ontdekkingsreis is familiehotel Clarezia in Waltensburg. Caroline en René kennen het gebied op hun duimpje, zoals de sprookjesachtige Rheinschlucht en de magnifieke Kistenstöckli. Het najaar kleurt de hellingen en we zijn benieuwd hoeveel sneeuw er al ligt!
Direct inschrijven? Klik hier.
Eerst meer informatie? klik hier

Mountains & Movies 2019, België

1 – 4 februari 2019

Vanuit het prachtig gerenoveerde oude Herenhuis in Hombourg verkennen we overdag de Voerstreek en de Hautes Fagnes. Na bijna elke bocht die we nemen toont zich een nieuw landschap van bossen, hei, moeras of boerenland. We zijn benieuwd wat je onderweg tegenkomt!
Direct inschrijven? klik hier
Eerst meer informatie? klik hier

Ontdekkingsreis

Inspiratie en beweging – Letterlijk en figuurlijk nieuw perspectief – Inzicht in je creatieve bronnen, vaardigheden, talenten, omgeving en levensdoelen – Voorbereiding op een stap of afronding van een fase van je leven – Deskundige begeleiding door twee inspirerende coaches – Een veelzijdige omgeving met prachtige uitzichten – Toegankelijke en uitdagende wandeletappes – Double Healix MovieLearning workshops.

Copyright 2016 RRené - Zwijsenstraat 2, 5062 CW Oisterwijk - +31(0)630392755 - info@rrene.nl - www.rrene.nl

Top