Voetbalschool

Voetbal  is de populairste sport in Nederland. Steeds meer kinderen melden zich aan bij een voetbalschool om nog beter te leren voetballen. De nadruk ligt daarbij met name op het bijscholen in technische vaardigheden. De droom daarbij is om later profvoetballer te worden. Helaas is dit maar voor een klein groepje weggelegd. Daarom gaat RRené Voetbalschool een stapje verder. Wij kijken naar de totale ontwikkeling van het kind en niet alleen naar de ontwikkeling als voetballer. Als sportpsycholoog is René als geen ander in staat om de koppeling te maken tussen voetbaltechnische ontwikkeling en groeien op persoonlijk en emotioneel vlak.

De teamsport voetbal is een perfecte mogelijkheid om ook sociale en emotionele vaardigheden verder te ontwikkelen. In zijn jarenlange ervaring als voetbalcoach en trainer heeft René gemerkt dat spelers door voetbalactiviteiten ook persoonlijk enorm kunnen groeien. Dat is dan ook de uitdaging die RRené Voetbalschool dan ook graag samen met je aangaat. Naast beter leren voetballen leren de spelers ook:

  •  goed om te gaan met tegenslag
  •  het focussen van hun aandacht
  •  hun zelfvertrouwen verhogen
  •  samenwerken met andere kinderen en samen te presteren
  •  inzicht krijgen in hun eigen kwaliteiten en hiervan uit te gaan

Om dit voor elkaar te krijgen worden techniekvormen afgewisseld met partijvormen onder allerlei verschillende omstandigheden zodat alle onderdelen van de vaardigheden hierboven aan bod komen.  Zo wordt  ‘ik kan dit niet’ verandert in ‘ door goed te oefenen kan ik een heleboel bij leren’. Fouten afschuiven op anderen of de omgeving leidt tot verliezergedrag. Kinderen die deelnemen aan de trainingen van RRené Voetbalschool krijgen een mindset mee om te kunnen floreren. Onder alle omstandigheden gedraag je je als een winnaar! En daar heb je niet alleen tijdens je voetbal carrière plezier van, maar een heel leven lang!

De voetbalschool zal starten eind februari 2018. Wil je ook deelnemen, neem dan gerust contact met mij op.

Dit kan via de contactpagina.

Rrené

Copyright 2016 RRené - Zwijsenstraat 2, 5062 CW Oisterwijk - +31(0)630392755 - info@rrene.nl - www.rrene.nl

Top