Profiel René

René is op 15 januari 1987 geboren. Van jongs af aan is bewegen een passie van hem. Voetballen, tennis, squash, badminton , hardlopen, wielrennen, zijn allemaal sporten die René beoefent. Daarnaast is René vaak in de Zwitserse Alpen te vinden waar hij bergtochten begeleidt en in de winter op ski’s de hellingen afgaat.

In zijn middelbare schooltijd kwam er naast het zelf bewegen een andere passie bij: andere mensen in beweging brengen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Dit resulteerde in een breed aantal activiteiten. Bij voetbalclub Taxandria uit Oisterwijk traint en coacht René al meer dan 10 jaar de jeugd. In Familiehotel Clarezia begeleidt hij bergtochten en huttentochten. Deze weken zijn erg in trek vanwege de hoge energie en leuke activiteiten.

Na een Bacheloropleiding tot Arbeid- & Organisatiepsycholoog aan de universiteit van Utrecht besloot René zijn passies te combineren en de Master Sport- & Prestatiepsychologie te volgen. In 2011 was hij de eerste student die afstudeerde binnen deze nieuwe Master. Met de Postacademische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog heeft René zijn praktijk ervaring als sportpsycholoog uitgebreid en leren werken met allerlei verschillende sporten en sporters. Onder andere de Feyenoord Academy maakt al jarenlang gebruik van de expertise van René.

Naast de universitaire opleidingen wil René zich zowel als mens en als coach blijven ontwikkelen. Met cursussen in theatersport en hartcoherentie heeft hij zijn mogelijkheden de afgelopen jaren nog verder uitgebreid. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om naadloos aan te sluiten bij de behoeftes van iedereen die wil floreren.

Copyright 2016 RRené - Zwijsenstraat 2, 5062 CW Oisterwijk - +31(0)630392755 - info@rrene.nl - www.rrene.nl

Top