Werkwijze

Als ervaren bergcoach leidt René je naar je eigen top. Daar sta je volop in je kracht, in warme verbinding met dierbaren en leid je een zinvol leven. Kortom je floreert! Sta je dan voortaan altijd boven op je top te floreren? Nee, de realiteit is dat het leven pieken en dalen kent. Ook de dalen kennen prachtige stukken en ze leren je het uitzicht op je top nog meer te waarderen. Zonder dalen zijn er geen toppen.

Wat levert een ontdekkingstocht met René je dan op als je niet altijd op je top kunt staan? Heel simpel, je ontdekt de route naar je top. Zodat je deze kan bewandelen op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt. Een route waar je je leven lang plezier van hebt!

Positieve Psychologie

De manier van werken van René om mensen te laten floreren is gebaseerd op een model uit de Positieve Psychologie.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat er vijf pijlers zijn die het geluk- en welzijnsniveau van mensen beïnvloeden. Dit zijn:

  • Positieve emoties
  • Bevlogenheid
  • Relaties
  • Zingeving
  • Prestaties

Deze pijlers zijn meetbaar en kun je met doelgericht gedrag beïnvloeden en laten toenemen. Deze pijlers kunnen zowel in workshops met meerdere mensen worden toegepast als in een individueel coachingstraject. De nadruk ligt steeds op ervaren. Met een reeks praktische oefeningen werkt René met jou naar de inzichten toe die je tot de kern brengen. Vervolgens wordt er een plan gemaakt om de verkregen inzichten te kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk zodat het floreren kan beginnen.

Hoewel het voor het meest duurzame effect aan te raden is om alle pijlers te doorlopen, is het ook mogelijk om losse pijlers te behandelen.

Copyright 2016 RRené - Zwijsenstraat 2, 5062 CW Oisterwijk - +31(0)630392755 - info@rrene.nl - www.rrene.nl

Top